22bet

Partenerii si sponsorizarile oferite de 1xbet

Partenerii si sponsorizarile oferite de 1xbet

1xBet a fost numit partener international de prezentare a Seriei A italiana din 2018 pana in 2021, acoperind Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si America.

Anuntul urmeaza reinnoirea Interregionala a Sportului Grupului (ISG) a drepturilor Internationale de Sponsorizare a Prezentatorilor (IPS) pentru cea mai buna liga de fotbal din Italia – o categorie pe care ISG a introdus-o pentru prima data in sezonul 2015/16.

“Suntem incantati sa avem 1xBet ca partener”, a spus presedintele comun al ISG, Simon Burgess. “Suntem increzatori ca Seria A va permite 1xBet sa-si sporeasca brand-ul prin intermediul unei legaturi directe cu publicul tinta”.

Ca parte a acordului, 1xBet va fi prezentat in toate jocurile de grafica, identi si publicitate virtuala in fiecare joc live Serie A, pe toate platformele care se difuzeaza in regiunile acoperite in termenii acordului.

In plus, 1xBet va avea o utilizare extensiva a activelor on-line si off-line si va lansa programe de activare alaturi de liga in fiecare dintre teritoriile sale.

Un purtator de cuvant al grupului 1xBet a declarat: “Suntem mandri ca am semnat un acord de parteneriat pentru urmatoarele trei sezoane si speram ca vom aduce o contributie tangibila la dezvoltarea fotbalului italian, oferindu-i fanilor cea mai buna experienta de pariere”.

Operatorul de jocuri de noroc online 1xBet a anuntat engleza clubului Premier League Liverpool drept cea mai recenta parte a portofoliului de parteneri comerciali de fotbal.

In cadrul acordului pe mai multi ani, a carui durata nu a fost dezvaluita, 1xBet va servi drept partener oficial de pariuri la nivel mondial al detinatorilor Ligii Campionilor Uefa.

Operatorul va beneficia, de asemenea, de expunerea de branding pe diverse suprafete din stadionul de start al echipei Anfield, precum si de a avea acces la primii jucatori din echipa si la legendele clubului pentru a oferi fanilor modalitati suplimentare de a interactiona si de a se angaja cu echipa.

In plus, fanii Liverpool vor avea acces la o gama de oferte exclusive de pariuri cu 1xBet.

“Suntem incantati sa primim 1xBet la Liverpool FC ca cel mai nou partener”, a declarat Billy Hogan, director executiv si chief commercial officer al Liverpool. “Stiu ca jocurile si ofertele lor speciale vor face apel la fanii nostri din intreaga lume si asteptam cu nerabdare sa vedem aceste lucruri pe masura ce intram in noul sezon”.

Alex Sommers, un purtator de cuvant al grupului 1xBet, a adaugat: “Suntem incredibil de incantati sa colaboram cu clubul pentru a ne atinge obiectivul de a aduce fani mai aproape de actiunea sportiva prin produsele noastre inovatoare si experienta de pariuri supraalimentate.

“Suntem foarte mandri de relatia pe care o avem cu Liverpool Football Club si suntem dornici sa colaboram indeaproape cu fanii din intreaga lume pentru a le oferi oportunitati de divertisment captivante si oferte unice in sezonul viitor”.

Strategia de sponsorizare a ligilor de fotbal de nivel inalt de 1xBet acum adauga puternic Barcelona, ​​campion al LaLiga in Spania pentru a opta oara in unsprezece ani si semifinalist al Ligii Campionilor. In plus fata de Barsa, compania sponsorizeaza cluburile Tottenham Hotspurs si Cardiff City din Premiershipul Englez, a fost numita “partener international de prezentare” al Serii A italiene pana in 2021, are un acord de sprijinire a turneelor ​​Confederatiei de Fotbal din Africa si , din duminica trecuta, este prezent in Brasileiroo 2019.

Buletinul de pariuri rus este unul dintre cele mai cunoscute branduri din industria jocurilor de noroc online. Compania 1xbet a fost infiintata in 2007 si a stabilit rapid o pozitie de lider in tarile din Europa de Est inainte de a se extinde intr-o regiune europeana mai larga. Site-ul isi extinde constant baza de clienti globala si ofertele de produse, pe masura ce acesta se ridica la cele mai inalte trepte ale industriei internationale de pariuri.

Acest tip de parteneriat va ajuta 1xBet sa isi extinda acoperirea si sfera de actiune in Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si America. Compania se bucura de o puternica orientare si se afla in topul celor mai vizitate site-uri de pariuri si jocuri de top din lume, cu peste 1.000 de piete.

1xBet creste rapid si evolueaza in functie de ultimele tendinte din industrie, imbunatatind in mod constant utilitatea site-ului si integrand noi solutii. Bookmaker-ul are o gama larga de alte oportunitati de pariere care acopera jocuri TV, loterii, jocuri de cazino live si multe altele – aproximativ 20 de pariuri suplimentare in total. Biletul de pariuri 1 include peste 1000 de evenimente interesante in fiecare zi din mai mult de 70 de moduri si ofera o gama larga de piete

pariu-legale

Comments are closed.