22Bet este accesibil prin link-uri alternative in Romania si accepta jucatorii din Romania, insa momentan este in discutii cu ONJN pentru a obtine licenta oficiala. Noi am facut cont si doua depozite de 200,00 lire sterline in aceeasi zi. Am plasat apoi in total peste 750 de pariuri cu 22Bet in urmatoarele 6 saptamani, am ajuns la soldul pana la 21.137,74 GBP si am solicitat retragerea soldului complet.

Buna ziua. Va aducem la cunostinta ca am luat o decizie de a opri orice colaborare cu dvs. Prin inchiderea contului dvs. de jocuri pe baza termenilor si conditiilor generale ale companiei 22bet.

In cazul in care pariorul savarseste o frauda cu privire la casa de pariuri, cum ar fi inregistrarea mai multor conturi, utilizarea unui software de pariuri automatizat, pariuri arbitrare, daca contul de pariuri nu este utilizat pentru pariuri, utilizarea necorespunzatoare a schemelor de loialitate, casa de pariuri isi rezerva dreptul de a opri astfel de actiuni frauduloase prin.

22bet bonus 122€ – Înregistrare

Decizia a fost luata dupa investigarea riguroasa a cazului de catre Departamentul de Securitate.

Va rugam sa nu creati conturi pariuri de jocuri cu 22bet. Va rugam sa retineti, ca toate conturile create din nou in sistem vor fi inchise, pariurile vor fi anulate, fondurile depuse vor fi pastrate si vor fi utilizate pentru cheltuielile aferente investigatiei si blocarii.

Acest lucru nu este activ si este complet si complet inacceptabil si trebuie rezolvat. Nu am facut nimic mentionat in copiile lor vagi si termenii si conditiile de crap e-mail si le-am trimis prin e-mail ulterior intreband exact ce incearca sa spuna ca am facut gresit si nu mi-au raspuns deloc , care spune totul intr-adevar, nu am gresit nimic si asta este, acesta este un comportament inselatorie si frauda de la 22Bet si trebuie sa-mi plateasca castigurile.

Nu am facut nimic gresit, am castigat pur si simplu bani in mod corect si nu exista absolut niciun motiv, motive sau justificari pentru a-mi confisca castigurile, asa ca am depus o plangere SBR si sfatuiesc oricui se gandeste sa semneze pana la 22Bet, pur si simplu nu o faceti si oricine are deja un cont cu 22Bet.com, incercati sa retrageti orice sold pe care il aveti acolo imediat si sa nu depuneti sau sa nu plasati niciodata un pariu acolo, deoarece sunt un frauda si o inselatorie, este la fel de simplu.

Mai mult 22bet Austria:

22bet Austria