Betwinner vine cu o aplicatie atat pentru utilizatorii Android, cat si pentru iOS, astfel incat sa puteti experimenta emotia si actiunea de oriunde si oricand! Toate caracteristicile site-ului sunt disponibile in aplicatie, cu o interfata excelenta, ceea ce face ca pariurile in miscare sa fie usoare si distractive!

Dupa ce v-ati inscris la site, aveti mai multe optiuni de plata atunci cand vine vorba de efectuarea primei dvs. depuneri. Pentru jucatorii romani, unele dintre cele mai bune optiuni de plata la depunere includ Visa, MasterCard, Internet Banking prin Alat si GTB si Transfer bancar prin First Ban, GTB, Sterling Bank si Zenith Bank.

Betwinner bonus 100€ – Înregistrare

Cand vine vorba de optiuni de retragere, puteti gasi, de asemenea, un numar mare de optiuni. Desi Visa si MasterCard sunt optiuni posibile, este nevoie de aproximativ 1-7 zile lucratoare pentru ca banii sa ajunga in contul dvs. Unele dintre optiunile populare pentru retragerea castigurilor sunt transferurile bancare directe de la:

BCR Bank

Unicredit Bank

Transilvania Bank

First Bank

Garanti Bank

BRD Bank

Puteti fi sigur de securitatea site-ului web, deoarece Betwinner functioneaza cu o licenta de la Curacao, iar site-ul are un certificat SSL high-end.

Betwinner este operat si detinut de Advanced Hospitality Ltd. cu un birou situat in Lagos. Site-ul online functioneaza pe o licenta de la Comisia Nationala de Reglementare a Loteriei (NLRC) si o licenta de jocuri electronice de la Curacao. Ambele licente aduc multa credibilitate site-ului si puteti fi siguri ca este un site de incredere pe care sa jucati!

In timp ce Betwinner ofera asistenta pentru clienti 24/7 prin chat live, telefon si e-mail, asistenta poate fi putin lenta, mai ales atunci cand raspundeti in timpul orelor incarcate. Cu toate acestea, serviciul pentru clienti oferit este destul de decent si va puteti astepta ca toate problemele dvs. sa fie rezolvate destul de repede.

Betwinner este un site destul de extraordinar pentru pariuri online in Romania si nu exista cu adevarat o multime de dezavantaje, in afara de faptul ca nu poti intra in Premier League Romanian. In general, Betwinner este o casa de pariuri online destul de grozava in care poti avea incredere.

Cei care se inscriu pentru prima data la Betwinner vor trebui sa stie despre diferitele metode de plata pe care fanii sportului din India le pot depune in conturile lor. Este disponibila o lista masiva de optiuni, deci ar trebui sa existe ceva potrivit pentru toata lumea.