22bet

Cum ma conectez la 1xbet de oriunde in lume

Cum ma conectez la 1xbet de oriunde in lume

1xBet este o casa de pariuri si casino online din Rusia, infiintata in 1997. 1xBet este detinuta de 1X Corp NV. Are birouri fizice inregistrate in Limassol, Cipru si este licentiata de guvernul din Curacao si de alte organisme de reglementare din jurisdictiile pe care le opereaza. Inainte de 2012, compania a operat magazine de pariuri de caramida si mortar, desi in ultimul timp compania a trecut prin alte teritorii. Acest lucru a dus la majorarea bazei sale de clienti la peste 400.000 de conturi de jucatori. Desi acest cazinou online a facut un salt cuantic in a-si face serviciile disponibile in mai multe jurisdictii, alte tari nu au acces la serviciul 1xBet. Cei care se confrunta cu astfel de provocari pot folosi link-uri oglindite care sunt evidentiate in acest articol pentru a obtine acces la serviciile 1xBet.

Accesarea link-urilor 1xBet prin intermediul oglinzilor este similar cu modul obisnuit de accesare a unui site Web unde introduceti adresa URL a site-ului pe bara de adrese. Veti face acelasi lucru si cu primele doua link-uri oglinda furnizate. Cu toate acestea, atunci cand incercati sa accesati site-ul pentru prima data, nu veti fi directionat catre site-ul 1xBet. Veti primi o eroare ca mesajul pe pagina de web, asa cum se arata in imaginea de mai jos.

Va trebui sa faceti clic pe avansat si faceti clic pe “Continuati cu 1xbet9.com (nesigur)”. In functie de browser, puteti primi un mesaj diferit atunci cand incercati sa accesati site-ul pentru prima data. Va trebui sa manevrati mesajul de eroare.

Utilizarea optiunii SMS va cere sa tastati cuvantul WWW la 7960 030-50-80 si veti primi un SMS inapoi de la 1xBet cu o legatura in oglinda pe care o puteti utiliza pentru inregistrarea contului sau pentru autentificare.

Oglinda de lucru pentru a accesa 1xBet

1xBet nu are licenta de operare in toate tarile UE si in alte jurisdictii. Cu toate acestea, pentru jucatorii care ar dori sa ocoleasca aceasta limitare, puteti utiliza oricare dintre legaturile de mai jos pentru a accesa 1xBet. Link-urile oglinzii sunt diferite, dar folosind oricare dintre legaturile de oglinda veti fi redirectionati catre site-ul 1xBet.

1xbet.com
1xbetchina.com
Trimiterea unui SMS cu cuvantul WWW la 7960 030-50-80

Site-ul oglinda este cea mai simpla solutie la problema noastra! Printr-un simplu clic, puteti ajunge la unul dintre site-urile oficiale ale 1XBET, fara a fi nevoie sa instalati software VPN care modifica adresa IP sau utilizeaza un server proxy.

1XBET blocat in tara dvs.?
Oferim link-uri alternative pentru a continua pariurile, dar daca site-ul 1XBET-mirror este inaccesibil din tara dvs., solutia este in cele din urma sa schimbati IP-ul pe computer sau pe smartphone.

VPN – OPTIUNEA # 1
Serviciul de abonament functioneaza pe toate sistemele de operare (Windows, MAC, Linux) si accepta browserele Google Chrome si Mozilla Firefox. Inregistrarea in conditii de abonament permite navigarea anonima prin intermediul aplicatiei APP chiar pe dispozitivele mobile care ruleaza Android sau iOS.

• VPN BROWSER – OPTIUNEA # 2
Pentru a activa VPN-ul in browserul Opera, faceti clic pe butonul “Meniu” si selectati “Setari”.

In aceasta pagina accesati fila “Securitate” si bifati caseta marcata “Activare VPN”.

Pentru a ocoli problemele de accesare a acestei case de pariuri online fantastice, noi de la JohnnyBet ne dorim sa ne asiguram ca adeptii nostri pot folosi un link de lucru 1XBet ori de cate ori doresc.

Asa ca am colaborat cu marca pentru a va asigura ca aveti intotdeauna un link chiar si atunci cand alte cai, precum cautarile Google, sugereaza ca 1XBet nu functioneaza.

Tot ce trebuie sa faceti este sa marcati acest articol pe laptop sau pe dispozitivul dvs. mobil si vom continua sa il actualizam cu linkuri alternative 1XBet care a) lucreaza si b) sunt legaturi oficiale aprobate de companie.

pariu-legale

Comments are closed.